Katariinan olohuoneen lattialle on levitetty kirkkaansininen Fustra-matto. Maton vieressä makaa Fustra-keppi, palikka, käsipaino ja muutama lasten lelu. Reilun vuoden ikäisen pojan äiti Katariina on Fustrannut kotonaan jo melkein vuoden päivät,
1-2 kertaa viikossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katariinalla sekä Fustra-ohjaaja Annamarilla juttua riittää, mutta harjoittelu tehdään kuitenkin tehokkaasti ja keskittyneesti. Pikku temmeltäjä otetaan joissain liikkeissä mukaan lisäpainona, esimerkiksi kyykyissä. Lapsi katselee kiinnostuneena äidin ja ohjaajan treenaamista ja naureskelee tyytyväisenä. Joissakin liikkeissä Fustra-ohjaaja viihdyttää lasta, jotta kaikki liikkeet saadaan tehtyä täydellisesti. Katariinan ja Annamarin välille on muodostunut tietynlainen kaverisuhde ja treenin lisäksi vaihdetaan kuulumisia sekä nauretaan. Paljon.

 


 

 

 

 

 

 

 

MIKÄ ON FUSTRA INHOUSE?

Fustra InHouse on suunniteltu ihmisille, joilla ei syystä tai toisesta ole aikaa tai mahdollisuutta käydä kuntosalilla säännöllisesti. InHousessa ohjaaja tulee sopimananne ajankohtana joko kotiisi, tai sinun määrittelemääsi paikkaan, jossa haluat harjoitella. Tilaa ei tarvitse mahdottoman paljon, vaan noin tavallisen jumppamaton verran. Fustra-välineet kulkevat ohjaajan mukana, joten niistäkään ei sinun tarvitse huolehtia.

 

 

 

 

 

 

 

MAKSIMOI AJANKÄYTTÖ JA TULOKSET

Katariinan kokemukset Fustrasta ovat ainoastaan positiivisia. Raskaudesta tulleet selkäkivut saatiin hoidettua kuukaudessa, jonka jälkeen on keskitytty lihasvoiman ja -tasapainon parantamiseen. Kotitreeneillä saa ajan hyödynnettyä täydellisesti, kun ei tarvitse miettiä matkoja kuntosalille ja takaisin, eikä lapsellekaan tarvitse miettiä hoitajaa. Ohjaajan kanssa kaikki liikkeet tulee tehtyä oikein ja ohjaaja toimii hyvänä motivaattorina, sekä tietynlaisena potkuna persuksille.

Varaa aikasi Fustra InHouseen nettisivuiltamme!