Fustra tarjoaa yrittäjilleen täysin valmiin konseptin ja toimintamallin!

Fustra on toiminut Suomessa vuodesta 2010 alkaen. Se on Suomen myydyin yksilövalmennustuote. Fustra valittiin vuonna 2012 vuoden liikuntatuotteeksi Suomessa ja sitä on ohjattu vuodesta 2015 alkaen yli 100.000 tuntia vuosittain. Fustran vaikuttavuudesta valmistui virallinen tutkimus vuonna 2017 ja se julkaistiin arvostetussa BMJ Open Sport & Exercise medicinessä.

Markkinat kehittyvät ja alan toimijoiden on kehityttävä sen mukana. Fustra haluaa kasvaa valtakunnallisesti niin, että jokainen suomalainen voi päästä sen palveluiden piiriin, asuinpaikastaan riippumatta.

Sinulla voi jo ennestään olla oma yritys tai voit perustaa sen, me autamme sinua jokaisessa vaiheessa. Mikäli sinulla ei ole alan koulutusta, ei hätää, sillä meillä on valmis koulutusputki myös alan vaihtajille!

Fustra-ohjaajalla on käytössään mm. valmiit materiaalit harjoitusohjelmista myyntityökaluihin, vahva yhteismarkkinointi ja koko Fustra-yhteisön tuki päivittäisessä työssään.

Fustra-lisenssit:

 • Yksilölisenssi, kun haluat ohjata Fustraa valitsemassasi paikassa oman toiminimesi tai yrityksesi kautta.
 • Klubilisenssi, kun haluat palkata yrityksellesi Fustra-ohjaajia.
 • Työsuhde yhteistyökuntoklubin kanssa, avoimia paikkoja:
  • Forever Järvenpää
   Forever Hämeenlinna
   Forever Hiekkaharju
   Forever Herttoniemi
   Forever Matinkylä
   Forever Turku
   Forever Varisto
   Forever Myllypuro
   Tampereen Liikuntamaailma

Koulutamme valitut henkilöt työssä menestymisen takeeksi.

Lue lisää Fustra-ohjaajan työstä Duunitorin artikkelista: 5 faktaa Fustra-ohjaajan työstä – Voisiko tämä olla sinun juttusi?

Jos haluat osaksi tätä Suomen suosituinta yksilöohjauskonseptia, niin ota yhteyttä. Voit myös olla yhteydessä sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 040-7568074 niin kerromme lisää.

Haluatko tietää lisää? 

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!