AMMATTILAISEN AVULLA LIIKKEELLE

Oletko kiinnostunut personal training -palveluista? Haluatko parasta mahdollista valmennusta sekä edistystä ja tuloksia harjoitteluun? Tarvitsetko turvallista ohjausta? Haluatko laihtua tai muuttaa kehosi koostumusta ja kiinteytyä?

Joskus liikuntaa voi olla vaikea aloittaa. Kuntosali saattaa aloittelijasta tuntua vaikeasti lähestyttävältä paikalta. Salille lähteminen voi olla jokaviikkoinen haaste. Se, että harjoittelulle olisi sovittu aika ja tapaaminen ohjaajan kanssa, saattaisi auttaa. Silloin personal trainer voi olla oikea ratkaisu. Personal trainereissa ja heidän työskentelytavoissaan on kuitenkin paljon eroja. Kuinka tiedät, että saat rahoillesi vastinetta ja harjoittelu on turvallista, tuloksellista ja antaa sinulle, mitä olet hakemassa?

FUSTRA-OHJAAJA

Fustra-ohjaaja ei ole perinteinen personal trainer, vaan hän noudattaa tarkkaan suunniteltua, mutta yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaa ohjelmaa. Ohjaajaksi päästäkseen on ensin oltava liikunta- tai terveydenhoitoalan pohjakoulutus (esimerkiksi fysioterapeutin, hierojan tai sairaanhoitajan) tai erittäin vahva oma kilpaurheilutausta. Vasta sen jälkeen pääsee kouluttautumaan Fustra-ohjaajaksi. Koulutukseen valitaan siis intohimoisesti liikuntaan ja hyvinvointiin suhtautuvia henkilöitä.

Fustra-harjoittelu ei ole perinteinen personal training -muoto, vaan uuden ajan moderni tapa harjoitella. Fustra on tiukasti konseptoitu ohjelma, jota jokainen Fustra-ohjaaja noudattaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakas saa henkilökohtaista ohjausta sekä tutkitusti toimivan valmennuksen samassa paketissa korkeasti koulutetulta ohjaajalta. Kaikki yksilövalmentajat ohjaavat harjoittelua yhtä hyvin eli kun valitset Fustran, tiedät mitä saat.

On tärkeää, että personal trainer on osaava, hyvin koulutettu ja turvallinen. Fustra-ohjaaja on juuri sellainen.