Sain golf-lyönteihini 20 metriä lisää pituutta

Fustran liikkeet on helppo oppia ja niiden tehokkuus tuntuu heti. Tunnilta lähtiessä on keveä olo, eikä koskaan lihaksia ole pakottanut seuraavana päivänä.

– Marianne Kangasniemi –

Kuulin ensi kertaa Fustrasta golfklubillani ja kiinnostuin heti. Ajatus siitä, että saisin lyönteihini lisää pituutta, houkutti kovasti. Olen nyt treenannut Fustraa vuoden verran kaksi kertaa viikossa valmentajani asiantuntevassa ja kannustavassa ohjauksessa. Jo keväällä huomasin golfia pelatessa, että lyönteihini oli tullut 20 metriä lisää pituutta ja pystyin lyömään saman matkan pienemmällä mailalla. Samalla itsetuntoni parani ja sain lisää varmuutta golfaamiseen.

Valmennuksessa parasta on se, että tiedän tekeväni liikkeet oikein ja ne on suunniteltu juuri minun tarpeitani ja toiveitani ajatellen. Valmentajani seuraa kaikkea tekemistäni tarkasti ja opastaa aina tarvittaessa. Hän pitää aina myös huolen siitä, että teen kaikki liikkeet ja harjoitukset loppuun saakka tehokkaasti. Oma valmentaja on myös paras kannustaja ja treenaamisen säännöllisyyden ylläpitäjä.

Fustran liikkeet on helppo oppia ja niiden tehokkuus tuntuu heti. Tunnilta lähtiessä on keveä olo, eikä koskaan lihaksia ole pakottanut seuraavana päivänä. Fustran avulla ryhtini on parantunut huomattavasti. Treeneissä sain selville myös seisovani hiukan vinossa, ja nyt tämäkin virheasento on korjaantunut harjoittelun avulla. On hienoa huomata, että nykyään osaan seisoa ryhdikkäästi ja suorassa.

Säännöllinen Fustra-harjoittelu on parantanut fyysistä kuntoani ja kestävyyttä. Nyt jaksan arjessa paremmin, enkä ole pahoillani siitäkään, että osana Fustra-valmennusta sain myös ravintoneuvontaa. Kun aloin kiinnittää huomiota ruokavaliooni, painoni alkoi tippua.

Fustra-harjoittelun avulla tutustuin myös kuntosalin laitteisiin ja opin käyttämään niitä turvallisesti ja tehokkaasti. Voin suositella Fustraa erittäin lämpimästi kaikille, joilla on ollut ennakkoluuloja henkilökohtaista valmennusta tai kuntosaliharjoittelua kohtaan. Fustra on mielestäni mitä parhain tapa saavuttaa omat tavoitteet ja kohentaa kuntoa.