Harjoitustunnilla eivät työmurheet ehdi mielessä pyöriä

Valmentajani on riittävän vaativa ja eikä päästä vähällä. Kuitenkin hän ottaa huomioon oman osaamis- ja kuntotasoni sekä päivän vireen ja harjoitus mennään näiden mukaan.

– Jari Annala –

Olen harrastanut Fustraa 2,5 vuotta, välillä tiheämmällä syklillä, välillä vähän harvemmalla. Ennen Fustran aloittamista kärsin ajoittaisista selkäkivuista ja lähes jatkuvasta niska- ja hartiasärystä. Nyt ryhtini on parantunut valtavasti, ja erityisesti keskikehon lihaksisto tuntuu aivan erilaiselta kuin ennen. Harjoittelu auttaa myös stressin hallintaan ja purkuun. Harjoitustunti on henkisesti niin intensiivinen, että sen aikana eivät työmurheet ehdi mielessä pyöriä. Ja harjoituksen jälkeen olo on väsyneen onnellinen. Suosittelen!

Valmentajani on riittävän vaativa ja eikä päästä vähällä. Kuitenkin hän ottaa huomioon oman osaamis- ja kuntotasoni sekä päivän vireen ja harjoitus mennään näiden mukaan. Fustrassa tuntuu olevan rajana ”taivas” ja aina, kun olen oppinut jonkun harjoituksen hyvin, valmentajani haastaa minut vielä vähän vaativampaan versioon samasta liikkeestä.