Fustra-päivän jälkeen olen liekeissä

Olen löytänyt ruokarytmin, ja lisäksi uusi reippaampi minä tekee välipäivinä kävelylenkkejä. Vaikka aloittaessani en asettanut itselleni sen kummempia tavoitteita, on kieltämättä ollut ihan huippua, kun mittaukset ja merkinnät osoittavat nyt tuloksia ja kehitystä.

– Jonna Hänninen –

Liikunta on aina innostanut minua, mutta viimeiset parikymmentä vuotta olen harrastanut liikuntaa vain ajatuksen tasolla. Minua itseänikin huvittaa ero ajatuksieni ja arkiminän välillä. Viime keväänä kaipasin elämääni jotain uutta sisältöä, rohkeaa ja upeaa ensi rakastumisen tunnetta ja kuin vahingossa ilmoittauduin Fustra-näytetunnille. Hauskinta oli, että minulla ei ollut harmainta aavistustakaan siitä, mitä Fustra olisi ja mitä tuleman pitäisi. Ajattelin ottaa hetken itselleni ja kokeilla.

Ensin menin testaamaan näytetunnin ja sitten vielä 10 uutta lisäkertaa ihan vaan varmistukseksi, että laji olisi kuntoilumuotona minun juttuni. Valmentajastani tulikin minulle pian supersankari! Aloitin kuntoilun täysin nollapisteestä, mutta valmentajan vinkeillä löysin tekemiseen myös motivaatiota.

Ensimmäisestä kerrasta on kohta kulunut puoli vuotta. Fustra on tuonut elämääni ihan uutta energiaa, iloa ja aiemmin rutiininomaisesti suoritettuihin työviikkoihin haluamaani vaihtelua. Ryhti on parantunut ja olo on kevyempi. Aina Fustra-päivän jälkeen olen liekeissä ja haluan levittää liikunnan ilosanomaa kaikille ympärilläni.

Olen löytänyt ruokarytmin, ja lisäksi uusi reippaampi minä tekee välipäivinä kävelylenkkejä. Vaikka aloittaessani en asettanut itselleni sen kummempia tavoitteita, on kieltämättä ollut ihan huippua, kun mittaukset ja merkinnät osoittavat nyt tuloksia ja kehitystä. Onnistumiset ovat lisänneet omaa motivaatiotani, ja treeneistä on tullut jotain, mitä todella odotan. Tämä elämänmuutos on olotila, josta minun ei tarvitse löytää ulospääsyä: Fustra on tullut jäädäkseen.