Fustraa on hyödynnetty viimeisen kolmen vuoden ajan helppona tapana lisätä työntekijöiden tietoisuutta oman kehon tämänhetkisestä tilanteesta. Yrityksen ja erehdyksen kautta olemme rakentaneet toimivan konseptin, jolla voidaan yhdistää hektinen työpäivä ja hyvinvointi. Tässä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:

Miten Fustra tulee yritykseen ja työpaikoille?

Aluksi järjestetään Fustra-liikeanalyysipäivä, jonka aikana työntekijä voi tulla toimistovaatteet päällään tekemään 30 min liikeanalyysin Fustra-ohjaajan kanssa. Liiketestiin varataan aika etukäteen nettiajanvarauksesta tai paikan päältä. Liikeanalyysin jälkeen on mahdollista varata aika näytetunnille tai aloittaa Fustra-harjoittelu.

Liikeanalyysipäivää markkinoidaan yrityksen työntekijöille pitämällä joko info-luento Fustrasta (pienet työpaikat), tai Fustra-ohjaajien info-ständi edellisellä viikolla. Tapahtumasta lähetetään etukäteen tiedote, jonka voi ladata yrityksen infraan tai lähettää työntekijöille. Infosta on mahdollista varata aikoja liikeanalyyseihin.

Missä liikeanalyysit pidetään?

Yrityksen tiloissa, esimerkiksi tyhjä neuvotteluhuone tai muu vastaava sopii hyvin.

Kuka liikeanalyysipäivän järjestää?

Me hoidamme kaiken. Yritys/työnantaja antaa käyttöömme ajan ja paikan – me järjestämme markkinoinnin, tiedotuksen, materiaalit ja ohjaajat. Työntekijät pääsevät testaamaan omaa liikkuvuutta, kuntoa ja tutustumaan Fustraan.

Mitä yrityksen pitää tehdä?

– Järjestää tila liikeanalyyseille.

– Sopia päivämäärät Fustran kanssa.

– Lähettää tiedote työntekijöille.

Kenelle liikeanalyysi sopii?

Liikeanalyysi sopii kaikille, jos työntekijällä on esimerkiksi kipuja tai rajoitteita vaikka olkapäässä tai selässä. Fustra-ohjaaja soveltaa liiketestin työntekijälle sopivaksi. Fustra on turvallinen ja tutkitusti tehokas harjoittelumuoto ja ohjaajamme ovat ammattitaitoisia. Kovempikuntoiselle liiketesti tuo tietoa kehon tasapainosta ja mahdollisista lihaskireyksistä.

Mitä hyötyä liikeanalyysistä on?

– Liikeanalyysi on matalan kynnyksen vaihtoehto, jolla kiinnittää huomiota omaan kehoon, kuntoon ja sinne on myös ei-niin-aktiivisen liikkujan helppo tulla.

– Liikeanalyysistä saa arvokasta palautetta tämänhetkisestä kunnosta ja realistisen arvion, mitä tavoitteeseesi pääseminen vaatii.

– Liiketestistä on mahdollista ostaa Fustra-näytetunti tai Fustra-paketti tarjoushintaan.

Missä Fustra-harjoittelu ja näytetunnit tapahtuvat?

Vaihtoehdot ovat:

-Työpaikalla

-Kotona

-Työntekijälle sopivalla Fustra-salilla