Fustran ansiosta voin puurtaa ja puuhailla pihalla ja kasvimaalla

Kuulin Fustrasta ystävältäni, joka oli kokeillut lajia ja halusi suositella koettuaan sen hyödylliseksi. Muutama muukin tuttuni on kertonut harrastavansa Fustraa.

Tavoitteenani oli etenkin liikkuvuuden parantaminen, kehon hallinnan lisääminen ja virheasentojen korjaaminen sekä tätä kautta terveempi, aktiivisempi ja kivuttomampi elämä. Terveempänä voi harrastaa helpommin muitakin kuntoilulajeja ja mm. puurtaa ja puuhailla pihalla ja kasvimaalla.

Tavoitteeni saavutin keskittymällä harjoituksiin ja kuuntelemalla ihanaa ohjaajaani. Tein myös jonkin verran kotiharjotuksia.

Fustra on parantanut liikkuvuuttani ja toisaalta yliliikkuvuus on vähentynyt. Hartiaseudun kivut ovat huomattavasti lieventyneet ja ryhti suoristunut. Fustra on lisännyt lihasvoimaa eri puolilla kehoa. Laji kehittää myös mielestäni keskittymiskykyä. Tämä on helpottanut arkeani ja oloani, myös mieliala on iloisempi.

Suosittelen Fustraa kaikille, jotka haluavat vähemmän kireyksiä ja kiputiloja kehoonsa sekä enemmän voimaa ja liikkuvuutta elämäänsä. Etenkin päätetyötä tekeville lajista on varmasti apua. Fustraa voi harrastaa luonnollisesti myös ennaltaehkäisevästi.

Kiitos ohjaajalleni Danielalle, joka ohjasi fustraharjoituksia taitavasti, kannustavasti, iloisesti ja ymmärtäväisesti, ollen selvästi motivoitunut työssään.

Terveisin Eija