Fustra on tuonut takaisin hyvän itsetunnon

”Olen tyytyväinen, että löysin Fustra-harjoittelun Instagramin kautta. Vuoden 2015 tapaturman jälkeen, ranteen murtuman ja koko vasemman kyljen kiputilojen vuoksi etsin mahdollisuuksia saada kehoni kuntoon. Olin etsinyt pitkän aikaa ja yrittänyt kuntouttaa kättä ja selkää fysioterapiassa, mutta selkään en saanut apua. Kun näin mainoksen Fustrasta, ohjaajan kuva tuntui kiinnostavalta. Tunsin, että haluan kokeilla, ja että hän olisi paras auttamaan ja saisin luottaa.

Päätavoitteeni oli suoristaa ryhtiä ja jaksaa paremmin arjessa. Tavoitteenani oli myös oppia millaisilla liikkeillä kuntosalilla voisin kehittyä. Nyt kun olen käynyt Fustrassa, tiedän, että se on paras keino kehittyä ja saada lihakset kuntoon. Fustra on tuonut takaisin hyvän itsetunnon ja liikkuvuuden sekä keskivartaloni on vahvistunut. Fustra-ohjaajan kanssa treenit ovat parantaneet jaksamistani ja kasvattaneet kestävyyttäni.

Olen suositellut Fustraa omille kavereilleni ja kertonut, mitä hyvä Fustra-treenit tekevät vartalolle.

Kiitos Sinulle Jenni! Olet ystävällinen ja luotettava. Sinulla on paljon hyviä ominaisuuksia: positiivinen elämänasenne, aitous, järjestelmällisyys, rehellisyys jne.

Liikuntaharrastusta aloittaessani minulle oli tärkeää löytää sopiva valmentaja. Rakastan ihmisiä, joista huokuu selkeästi se, että he ovat aidosti kiinnostuneita toisista. Arvostan ihan suunnattomasti ihmisiä, joilla on kyky nimenomaan kuunnella aidosti. Aitous on myös sitä, ettei esitä jotain muuta mitä on. Arvostan aitoa ihmistä, joka sanoo asiat rehellisesti suoraan niin kuin ne on.

Minulle terveelliset elämäntavat ovat niin iso osa elämää. Liikunta ja terveellinen ruokavalio antaa niin paljon energiaa ja onnellisuutta. Fyysinen hyvä olo kulkee usein käsi kädessä henkisen hyvän olon kanssa. Fustra-ohjaajan kanssa treenaaminen on tuonut elämääni paljon iloa ja itsetunto on paljon parempi kuin aiemmin.

Ilolla Ave”