TYÖHYVINVOINNIN MERKITYS

Työntekijöiden hyvinvointi on yksi menestyvän yrityksen kulmakivi, eikä mielestämme sitä voi painottaa liikaa. Kun työntekijät ovat terveitä ja kivuttomia, kasvaa työssä jaksaminen ja keskittymiskyky huomattavasti, joiden lisäksi työilmapiiri säilyy positiivisena sekä voimaannuttavana. Työmotivaatio kasvaa ja sairauspoissaolot vähenevät, kun keho on tasapainossa.

Niska- ja hartiaseudun kivut ovat yleisempiä kuin koskaan. Valtakunnallisissa medioissa puhutaan jatkuvasti surullisen kuuluisasta some-niskasta ja huonosta ryhdistä. Kaikkeen ei voi työnantajakaan vaikuttaa, mutta jo tietoisuuden lisäämisestä sekä vaihtoehtojen tarjoamisesta voi olla suuri apu. Usein koetaan, että juuri liikuntaharrastuksen aloittaminen on hankalaa, varsinkin ilman ulkopuolisen kannustusta.

YRITYSPÄIVÄN KULKU

Yhtenä vaihtoehtona Fustra tarjoaa liikkuvuusanalyysipäivää, jossa ammattitaitoiset ohjaajat tekevät kartoituksen henkilön kehon tilasta

LIIKKUVUUSANALYYSI

hyödyntäen suomalaista huipputeknologiaa sekä henkilökohtaista arviointia. Vaikka analyysi on henkilökohtainen, ei se vie koko työpäivää, vaan analyysit suoritetaan porrastetusti ja järjestelmällisesti siten, että päivän aikana tehokas työskentely on mahdollista.

Esimerkki: Yrityksessä on 15 työntekijää. Liikkuvuusanalyysipäivälle on varattu aikaa 9-14, mutta yhden työntekijän työaikaa siihen käytetään n. 30 minuuttia.

Liikkuvuusanalyysipäivää varten ei vaadita mitään erikoisjärjestelyjä, ainoastaan tyhjän tilan (esimerkiksi neuvottelu huone tms.) sekä ennalta sovitut aikataulut.  Henkilökohtaiset ohjaajamme osaavat kertoa liikkuvuusanalyysin tulosten perusteella, millaista liikuntaa tulisi lisätä sekä motivoivat liikkumaan!  Lue lisää liikkuvuusanalyysistä tästä.

Mikäli kiinnostuit ja koet, että liikeanalyysipäivä olisi sinun työpaikallesi hyödyllinen, ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää ja sekä kuinka liikkuvuusanalyysipäivän voi muokata teidän työpaikallenne sopivaksi!

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]