”Innostuin menemään Fustran testitunnille ja onneksi menin. Tunnin aikana tehdyt oman
kehonpainon liikeet eivät ole ikinä ennen tuntuneet niin vaikeilta. Joissain liikkeissä oli jo vaikeaa pysyä tasapainossa. Huomasin, että olen aiemmin tehnyt monet liikkeet aivan väärin ja minulla on myös ollut vaikeuksia saada ne tuntumaan oikeassa paikassa.”

”Vieläkin naurattaa, kun ennen tuntia mietin, että tuleekohan tässä edes hiki kun tehdään paljon liikkeitä ilman erillisiä painoja. Jenni osoitti epäilyni hyvinkin turhiksi.⁣⁣”

”Olen pelannut jalkapalloa lähes koko elämäni ja muutenkin liikkunut enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Pieni lapsi ja koira pitävät huolen siitä, ettei tule liikaa laiskoteltua. Lihaskunto puolestaan on ollut aina heikkouteni. Olen sitä tyyppiä, joka innostuu salitreenistä niin, että käyn siellä 5 kertaa viikossa noin parin kuukauden ajan. Sen jälkeen kyllästyn ja menee pitkään ennen kun taas jaksan raahautua salille.⁣⁣”

”Olen myös tehnyt istumatyötä viimeiset 10 vuotta ja senkin perusteella voi päätellä ettei kroppa ole aivan parhaimmassa kunnossa.”

”Päädyin kokeilemaan Fustraa ohjaajani Jennin pyytäessä minut ilmaiseen liikkuvuusanalyysiin. Ensin olin kauhuissani kun mietin, että olen kaikkea muuta kuin notkea. Rohkaisin kuitenkin mieleni ja sovimme ajan. Liikkuvuusanalyysi oli herättävä kokemus ja vaikka tiesinkin, että olen jumissa niin moni asia tuli yllätyksenä.⁣”⁣

”Päätin, että nyt jos koskaan on aika laittaa kroppa kunttoon kun en tästä enää nuorene. Sovimme Jennin kanssa 10 tunnin paketista ja tavoitteeksi asetin liikkuvuuden parantamisen, lihaksien vahvistamisen ja kehonkoostumuksen muokkaamisen.⁣⁣”

”Muutoksia huomasin jo muutaman tunnin jälkeen, mutta varsinkin 10 kerran jäälkeen huomasin jo selkeän eron. Ryhtini oli parantunut, liikkuvuus kropassa oli aivan eri luokkaa kuin alussa. Sen huomasin tehdessäni liikkeitä, joissa alussa en meinannut pysyä pystyssä ja nyt teemme sitä jo lisäpainoilla. Kehonkoostumusanalyysi näytti, että rasvaa on palanut ja lihasta tullut tilalle. Isoin muutos on kuitenkin tapahtunut pääni sisällä sillä olen löytänyt uuden syyn  treenata. Se ei ole se ulkonäkö, vaan hyvinvoiva kroppa ja mieli.”⁣⁣

”Jenni on ollut aivan mahtava ohjaaja, enkä parempaa olisi voinut toivoa. Heti ensitapaamisessamme Jenni teki vaikutuksen ammattitaidollaan, iloisuudellaan ja määrätietoisella otteellaan. Hän motivoi tekemään kovemmin ja ylittämään itseni olematta kuitenkaan liian ankara. Innostuin jatkamaan Jennin kanssa treenaamista tuon 10 kerran jälkeen ja otin lisätunteja, jotka jatkuvat parhaillaan.” ⁣⁣

”Olen saanut tästä myös paljon oppeja itsenäiseen treenaamiseen ja jossain vaiheessa voin ja uskallan jatkaa itsekseni eteenpäin. Tämä on ehdottomasti ollut yksi parhaista asioista johon olen rahani käyttänyt.⁣⁣”

Viherlaakso Fustra-asiakas

Ohjaaja Jenni Kankaanniemi / https://www.fustra.fi/listing/jenni-kankaanniemi/