Tunnin jälkeen oloni on rento, stressitön ja iloinen

Muutos minussa, fyysisesti ja henkisesti, on huomattava. Seison ryhdikkäämmin ja jaksan kantaa itseni suorassa. Selkä- ja olkapääkipuni ovat lähes poissa. Olen laihtunut puolikkaan vaatekoon ja saanut lisää lihasta, näytän kaiken puolin terveemmältä ja elinvoimaisemmalta.

– Vilma Tryyki –

Puoli vuotta sitten tein raskasta työtä, minulla oli huono ryhti ja kärsin olkapää- ja selkäkivuista päivittäin. Vihasin kaikkea liikuntaa ja olinkin ikäisekseni todella huonossa fyysisessä kunnossa. Minulla oli alhainen itsetunto, joka vaikutti myös mielenterveyteeni ja ulkoiseen olemukseeni. Työpäivän jälkeen olin väsynyt ja voimaton.

Nyt teen edelleen raskasta työtä, mutta olen ryhdikäs, kannan itseni hyvin ja olen energinen ja iloinen. Harrastan liikuntaa kaksi–kolme kertaa viikossa. Minulla on hyvä itsetunto, mikä näkyy käyttäytymisessäni ja pukeutumisessani. Jaksan illasta aamuun pysyä liikkeessä.

Aloitin Fustran reilu puoli vuotta sitten, ja muutos minussa, fyysisesti ja henkisesti, on huomattava. Seison ryhdikkäämmin ja jaksan kantaa itseni suorassa. Selkä- ja olkapääkipuni ovat lähes poissa. Olen laihtunut puolikkaan vaatekoon ja saanut lisää lihasta, näytän kaiken puolin terveemmältä ja elinvoimaisemmalta. Henkinen hyvinvointini on myös parantunut, ja itsevarmuuteni on kasvanut huomattavasti. Fustran ansiosta liikunnasta on tullut mukavaa, ja odotankin innolla aina tunteja.

Valmentajani on ihana, ja hän on tehnyt juuri minulle räätälöidyn ohjelman. Fustra-tunnin jälkeen oloni on aina rento, stressitön ja iloinen. Minulla on vielä matkaa haluamiini tuloksiin, mutta tiedän, että Fustran ja valmentajani avulla saavutan ne varmasti.