Ensipuraisuni Fustraan tapahtui ilmaisen TE3-Liikkuvuusanalyysin kautta. Olen 31- vuotias ja vain yksi osa-alue näytti vihreää, kaikki muut punaista, eli kehoni oli todella kankea. Lisäksi olen kuullut Fustran parantavan myös ryhtiä, tämä oli toinen tekijä mikä houkutteli minut tarttumaan treeneihin.

Jennin kanssa asetimme tavoitteeksi liikkuvuuden lisäämisen, ryhdin parantamisen ja keskivartalon vahvistamisen.
Jennin kanssa on ollut mukava treenata, hän on todella kannustava, ymmärtäväinen ja osaa asettaa asiakkaalle
sopivat tavoitteet. Tämä on ollut ensimmäinen kerta, kun treenaan valmentajan kanssa ja olen ollut todella tyytyväinen. Lähtötasoni mm. keskivartalon lihasten kanssa on ollut täysi nolla, mutta Jennin kanssa on luontevasti voinut kehittyä omaan tahtiin ja hän on osannut nostaa vaatimustasoa sopivassa kohtaa kun kehitystä on tapahtunut.
Olen mielestäni saavuttanut meidän asettamat tavoitteet hyvin treenikertojemme jälkeen. Ryhti on parantunut ja keskivartalo vahvistunut. Kaikista eniten on kuitenkin yllättänyt se, mitä kaikkea muuta treenaaminen on saanut aikaan omassa arjessani. Kiinnitän enemmän huomiota vartalon hallintaan arkipäiväisissä asioissa. Lapsiani nostaessa kiinnitän enemmän huomiota asentoon, seisoessani seison molemmilla jaloilla lantio suorassa, käsillä tehdessä pyrin pitämään hartijat rentona ja tekemään työtä myös selkälihaksilla.

Bonuksena, satunnaiset niska-ja hartijakivut ovat myös kadonneet treenien myötä!

Fustratreeneistä oli itselleni todella paljon hyötyä arkeen ja liikunnan harrastamisen myös jatkossa. Kiitos Jennille, muistan vielä pitkään mm.  ”pitää keskivartalon tiukkana” ja ”vetää lavat taakse”?
Suosittelen kaikkia lämpimästi kokeilemaan!

Viherlaakson Fustra-asiakas, Janica