Tervetuloa mukaan Fustra Seniori-sovelluksen Kotisporttia Stadin Senioreille -kokeiluun!

Päivitys 21.4.2021

ILMAISEN KOKEILUJAKSON RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Olemme kiitollisia suuresta mielenkiinnosta. Voit halutessasi edelleen osallistua kokeiluun -50% hintaan, 3,95€/kk. Olemme yhteydessä kaikkiin jo ilmoittautuneisiin 23.4.2021 mennessä.

Kokeilujakson aikana pääset käyttämään Fustra Seniori -sovellusta kahden kuukauden ajan maksutta (ILMAINEN KOKEILUJAKSO ON TÄYNNÄ). Sovellus sisältää kotona tehtäviä lihaskuntoharjoituksia, jotka edesauttavat itsenäisen toimintakyvyn kehittämistä ja ylläpitämistä. Sovellusta käyttämällä ja harjoituksia tekemällä on tarkoitus kehittää lihasvoimaa, notkeutta ja tasapainoa, sekä parantaa tuki- ja liikuntaelinten hyvinvointia. Kokeilu on ainutlaatuinen tilaisuus päästä testaamaan uutta palvelua ensimmäisten joukossa.

Kokeilupilotin tarkoitus on tutkia Fustra Seniori-sovelluksen käyttökokemuksia Helsingin senioriasukkailla. Tutkimus tehdään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Kokeilu on osa kaupungin liikkumisohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä kaikenikäisten helsinkiläisten arkiaktiivisuutta ja vapaa-ajan liikkumista. Ikäihmisten liikkumista lisätään vuonna 2021 lukuisin eri toimenpitein.

Tällä sivulla voit ilmoittautua mukaan liikunnallisen itseasiointisovelluksen kokeilupilottiin sekä käyttäjäkokemuksen tutkimukseen. Luethan ennen ilmoittautumista huolellisesti tutkimustiedotteen ja tietosuojaselosteen. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä pyydetyt tiedot yhteystietolomakkeeseen, joka löytyy sivun lopusta.

Lisätietoa kokeilusta Helsingin kaupungin sivuilla.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Kokeilupilotin ilmoittautumisaika on 16.4.-29.4.2021. Ilmaiseen kokeilujaksoon otetaan mukaan 300 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. (ILMAINEN KOKEILUJAKSO ON TÄYNNÄ) Kokeilupilottiin voi ilmoittautua kuka tahansa kotona asuva 65-vuotias tai vanhempi helsinkiläinen.

Kokeilujakso alkaa 1.5.2021 ja päättyy 30.6.2021. Tunnukset ja ohjeet sovelluksen käyttöönottoon sekä käyttämiseen lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin 30.4. mennessä. Kokeilun ajan sovellus on käytössäsi veloituksetta 30.6. asti, jonka jälkeen kokeilujakso päättyy automaattisesti.

Järjestämme sovelluksen testaajille infotilaisuuden Zoom-verkkopalvelussa 26.4.2021 klo 10.00-11.00, jolloin voit esittää tarkentavia kysymyksiä tutkimuksesta tai palvelusta. Kutsu infotilaisuuteen lähetetään kaikille ilmoittautuneille ja mukaan hyväksytyille, ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit esittää kysymyksiä vastaavalle tutkijalle myös sähköpostitse: [email protected].

 

Täyttämällä yhteystietosi ja lähettämällä ne eteenpäin meille vahvistat seuraavat:

 1. Olet lukenut tutkimusta koskevan tiedotteen.
 2. Ymmärrät, että tutkimuksessa ei kerätä henkilöön liittyvää tietoa, jota voitaisiin yhdistää osallistujaan myöhemmin.
 3. Osallistumalla tutkimukseen sitoudut täyttämään kokeiluun kuuluvan alku- ja loppukyselyn.
 4. Tutkimuksen päätyttyä annat meille luvan tarjota sinulle sähköpostitse mahdollisuutta jatkaa sovelluksen käyttöä.
 5. Ymmärrät, että mukaan valitaan 300 nopeinta ilmoittautunutta (ILMAINEN KOKEILUJAKSO ON TÄYNNÄ). Lopuille tarjotaan mahdollisuutta osallistua sovelluksen kokeiluun -50% hintaan, 3,95€/kk

 

  Täytä vielä pyydetyt tiedot tähän:

  Haluan osallistua Seniori-sovelluksen tutkimushankkeeseen

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Sukupuoli (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Painamalla "lähetä", vahvistat edellä mainitut tiedot ja ilmoittautumisesi Fustra Seniori-sovelluksen tutkimushankkeeseen.