Hae Fustra-ohjaajaksi!

Oletko innostunut liikunta-alasta? Nautitko työstä, jossa pääset auttamaan muita saavuttamaan tavoitteensa? Hae Fustra-ohjaajaksi. Me koulutamme sinut liikunta-alan huippuammattilaiseksi.

Etsimme nyt uusia Fustra-ohjaajia Awesom Espoo Oy:lle työskentelemään XLab Lauttasaaren (Helsinki), Fit Viherlaakson (Espoo) sekä Fit Tammiston (Vantaa) laadukkaissa kuntokeskuksissa. 

Fustra on harjoittelumuoto, jossa kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Lue lisää Fustrasta: www.fustra.fi. 

Minkälaisesta työstä on kyse?

Työsuhteen alussa osallistut kahden viikon Fustra-peruskoulutukseen, jossa pääset oppimaan harjoitusmetodeista, valmennustyöstä ja myynnistä. Sen jälkeen voit aloittaa Fustra-ohjaajan työt. Työpäiväsi sisältävät asiakastyötä uusien asiakkaiden hankinnasta harjoitus- ja ravinto-ohjelmien suunnitteluun sekä tietenkin ohjaustuntien pitämistä. Varsinkin alkuvaiheessa asiakkaiden hankinta on isossa roolissa. Sitä pääset tekemään puhelimella, sähköpostilla, tapahtumissa ja juttelemalla potentiaalisten asiakkaiden kanssa kuntokeskuksella. Työ on sosiaalista, joten toivottavasti nautit siitä, että saat olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.

Työtä tehdään arkisin ja työaikasi on noin 40 tuntia viikossa. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta myös osa-aikatyö on mahdollista. Työaikojen suunnitteluun saat vaikuttaa itse. Työ on itsenäistä, mutta ei varmasti yksinäistä. Tukenasi ovat Awesomilla eri kuntokeskuksissa työskentelevät muut ohjaajat, esimies sekä Suomen kymmenien ohjaajien Fustra-yhteisö.  

Miksi hakisit Fustra-ohjaajaksi?

Fustra-ohjaajana tuet asiakkaita elämänmuutoksen toteuttamisessa. Parasta työssä on ehdottomasti se, että pääset seuraamaan asiakkaidesi kehitystä ja vaikuttamaan heidän hyvinvointiinsa.

Fustra-ohjaajana pääset kehittymään liikunta-alan todelliseksi huippuammattilaiseksi. Haluamme tukea oppimistasi myös alun peruskoulutuksen jälkeen, ja siksi tarjoamme sinulle jatkokoulutusta joka vuosi. Työsuhde-etuna saat käyttää toimipisteesi kuntosalia ja ryhmäliikuntaa veloituksetta.

Työssä viihtymistäsi tukee energinen tiimimme. Meillä on mahtava yhteishenki ja tapaamme toisiamme viikoittain yhteisissä palavereissa. Lisäksi meillä on joka kuukausi tiimipäivä, johon kuuluu yhteiset treenit.

Palkkaus työssä on provisiopohjainen, eli voit itse vaikuttaa siihen, mitä tienaat. 

Kenelle Fustra-ohjaajan työ sopii?

Sinulla ei tarvitse vielä olla työkokemusta liikunta-alalta, vaan me koulutamme sinut tehtävään. 

Fustra-ohjaajan työssä pääset loistamaan seuraavien ominaisuuksien avulla:

– Sinulla on koulutus terveydenhuolto- tai liikunta-alalta tai vaihtoehtoisesti vahva liikuntatausta.

– Aikaisempi asiakaspalvelukokemus on hyödyksi, koska asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä. 

– Kokemustasi tärkeämpää on, että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, nautit sosiaalisesta työstä ja sinulla on uskallusta myydä palveluitamme potentiaalisille asiakkaille.

– Innostut haasteista ja tavoitteellisesta tekemisestä.

– Työtapasi on oma-aloitteinen ja ahkera.

Innostuitko? 

Hae paikkaa laittamalla vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen [email protected] Jos haluat jutella työstä lisää, voit soittaa tai laittaa sähköpostia Olli Mustalalle ([email protected], 043 825 2216).