Rasvanpoltto

Rasvanpoltto-harjoitusohjelma

Fustra-harjoittelun avulla liikut oikein ja turvallisesti sekä syöt ja lepäät oikeassa suhteessa. Rasvanpoltto-ohjelman aikana Fustra-ohjaaja on tukenasi varmistamassa, että painosi putoaa tavoittelemaasi tasoon tehokkaalla ohjatulla liikunnalla sekä soveltuvalla ravinto-ohjelmalla. Elämänmuutoksen tueksi saat käytännöllisen, arkea helpottavan reseptikirjan täynnä terveellisiä ja maittavia ruokaohjeita aamupalaksi, lounaaksi, illalliseksi ja välipalaksi. Varaa tutustumistunti jo nyt!

Rasvanpoltto-ohjelman avulla pysyvät tulokset

Parantunut ryhti ja kehon luonnollisen aineenvaihdunnan tehostuminen vauhdittavat painonpudotusta. Aineenvaihdunta tehostuu myös, kun kehosi pienetkin lihakset aktivoituvat, kehonhallinta ja liikkuvuus paranevat. Fustra-harjoittelussa pidetään huoli siitä, että lihaksesi vahvistuvat ja kehon luonnollisesta asennosta tulee pysyvästi ryhdikkäämpi. Vahva keskivartalo ja lihastasapaino ovat avainasemassa kehonhallinnan parantamisessa. Runsas istuminen, väärä ruokavalio ja stressi kaikki vaikuttavat aineenvaihduntaan epäsuotuisasti. Kun kehon lihaksisto saadaan toimimaan oikein, ruokavalio kuntoon ja stressi lieventymään, alkaa aineenvaihduntakin toimia ja paino pudota. Kun laihduttaminen perustuu kaalikeitto-dieetin sijaan kokonaisvaltainen ohjaukseen, pysyvät tulokset ovat mahdollisia!

Elämänmuutoksesta totta Fustra-yksilöohjaaja tuella

Fustra-ohjaaja auttaa aina kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan! Fustra-yksilöohjaajasi pitää huolen siitä, että sinulle valittu Fustra-ohjelma vastaa tavoitteitasi, jotta harjoittelu pysyy mielekkäänä ja motivoivana. Harjoittelun aikana ohjaaja varmistaa, että suoritat liikkeet puhtaasti, käyttäen kaikkia liikkeeseen tarvittavia lihaksia tulosten saavuttamiseksi. Intensiivisessä valmennuksessa kuntotestit ja tulosten analysointi tasaisin väliajoin ovat olennainen osa harjoitteluasi. Harjoittelun haastetasoa nostetaan kehittymisesi mukaan koko ohjelman ajan. Ohjatun liikunnan lisäksi saat ravinto-ohjelman.

Miten Fustra-ohjaaja eroaa personal trainerista?

Fustra-harjoittelu on suomalainen tutkittu ja standardisoitu innovaatio, joka on valittu vuoden liikuntatuotteeksi Suomessa vuonna 2012. Fustra tuottaa tuloksen paikkakunnasta ja ohjaajasta riippumatta, sillä kaikki Fustra-ohjaajat noudattavat samoja ohjausperiaatteita ja ovat käyneet saman koulutuksen. Fustra sopii samoihin tavoitteisiin kuin personal trainer, mutta on erityisen hyvä valinta silloin, kun tavoitteenasi painonpudotus ja kiinteytys. Tavoitteesi voi olla myös yleisen kunnon ja jaksamisen parantaminen tai lihasvoiman ja kestävyyden kasvattaminen. Fustra auttaa myös niska- ja hartiavaivoissa.

Fustra sopii lähes kaikille

Saat Fustra-yksilöohjaajan täyden tuen tavoitteiden saavuttamiseen. Harjoittelun voit tehdä valintasi mukaan Fustra-ohjaajan kanssa joko yksin, kaksin tai pienryhmissä. Fustra-harjoittelu on turvallista ja sopii kaikenikäisille. Kiireiseen arkeen on mahdollista yksilöidä oma ohjelma myös 30 minuutin mittaiseksi!

Fustran avulla kokonaisvaltaista hyvinvointia

Fustrassa keskitytään kokonaisvaltaiseen ihmisen hyvinvoinnin parantamiseen. Fustra- harjoittelussa kokonaisliike jaetaan pienempiin liikkeisiin ja yhdistetään kokonaisuudeksi. Fustra- tunnin aikana käydään alkulämmittely, voimaosio, liikkuvuusosio ja keskivartalon syviin lihaksiin liittyvä core-osio. Fustran avulla avataan lihaskireydet, vahvistetaan heikommaksi jääneitä lihaksia sekä opetellaan käyttämään useita eri niveliä ja lihasryhmiä yhtäaikaisesti – parantamalla ryhtiä ja kehonhallintaa aineenvaihdunta tehostuu, jolloin myös painonpudotus on mahdollista!

Rasvanpoltto-harjoitusohjelman sisältö

Kaikki Fustra-harjoitusohjelmat sisältävät niin alku-, puoliväli- ja lopputestit sekä ravinto-ohjelman. Annamme kaikille asiakkaillemme reseptikirjan täynnä terveellisiä ja maittavia ruokaohjeita aamupalaksi, lounaaksi, illalliseksi ja välipalaksi. Rasvanpoltto-pakettiin sisältyy 30 tuntia tehokasta yksilöohjattua treeniä. Ohjelman suosituskesto on 6-8 viikkoa, ja ohjattuja treenikertoja olisi hyvä olla kolme kertaa viikossa. Ohjelmallamme on tulostakuu – autamme sinua tiputtamaan -4 % rasvasta.

Varaa liikeanalyysi tai tutustumistunti jo nyt!

Liikeanalyysistä saat analyysin lisäksi neuvoja harjoitteluun, pääset eroon kivuista ja saat hyvän ryhdin. Tutustumistunnin aikana huomaatte ohjaajasi kanssa kehosi vahvuudet ja heikkoudet, ja kuinka jo pienillä, mutta tehokkailla liikkeillä, saat kehosi työskentelemään oikein! Rasvanpoltto- ohjelmassa varmistetaan, että treeni säilyy koko ohjelman ajan tehokkaana ja haastavana sekä syke rasvanpolttoa ajatellen sopivana. Aloita muutos jo nyt – ota yhteyttä!

Haluan tietää lisää