Fustra-ohjaaja (PT)

Fustra-ohjaaja

Personal trainereiden palveluissa ja työskentelytavoissa on paljon eroja. Siksi onkin lähes mahdotonta tietää etukäteen saavansa rahoille vastinetta. Fustran valitessasi tiedät kuitenkin aina saavasi laadukasta yksilöpalvelua valmentajasta riippumatta: kaikki Fustra-ohjaajat käyvät saman koulutuksen ja harjoittelun. Kun haluat turvallista, tuloksellista ja tutkitusti tehokasta ohjauspalvelua – ota yhteyttä Fustra-yksilöohjaajaan! Fustra sopii kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta.

Fustra-ohjaaja – ei mikään perinteinen personal trainer

Ohjaajamme noudattavat tarkkaan suunniteltua ohjelmaa, mutta kuitenkin yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavasti. Ohjaajaksi päästäkseen on ensin oltava liikunta- tai terveydenhoitoalan pohjakoulutus tai erittäin vahva oma kilpaurheilutausta. Vasta sen jälkeen on mahdollista kouluttautua Fustra-ohjaajaksi. Koulutukseen valitaan vain intohimoisesti liikuntaan ja hyvinvointiin suhtautuvia, motivoituneita henkilöitä. Koulutuksen jälkeen valmentajien ammattitaitoa pidetään yllä myös säännöllisesti jatkuvan palvelun laadun takaamiseksi.

Valitse henkilökohtainen ja yksilöllinen palvelu

Personal trainer -palvelut tulevat yleensä tarpeeseen silloin, kun tarvitset henkilökohtaista ohjausta päästäksesi lihaskuntoon tai painonpudotukseen liittyviin tavoitteisiin tai saadaksesi apua kuntoutumiseen. Joskus on myös vain ylitsepääsemättömän vaikeaa kannustaa itsensä liikkumaan. Valmiiksi sovittu treeniaika tai innostava treenikumppani voi olla merkittävä tekijä liikunnan ylläpitämisessä tai elämänmuutoksen aloittamisessa. Fustra-ohjaajamme motivoivat tavoitteiden saavuttamiseen, oli lähtötasosi tai tavoitteesi mikä tahansa. Ohjaajamme valitsevat sopivan sinulle Fustra-ohjelman ja ruokavalion alkutestin, lähtötason sekä toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Harjoittelussa keskitytään esimerkiksi niska-hartiaseudun vaivojen hoitoon tai painonpudotukseen. Voit valita myös harjoittelun pituuden 5 tunnista jopa vuoden kestävään 100 tunnin elämäntaparemonttiin. Harjoittelu aloitetaan aina asiakkaan omasta lähtötasosta ja ohjelman vaikeusastetta lisätään kehittymisen mukaan.

Liikkuvuuden lisäämistä, keskivartalon vahvistamista ja virheasentojen korjaamista

Fustra on harjoittelumuoto, jossa kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Fustra-ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustrassa keskitytään korjaamaan lihasepätasapainoa, jonka ansiosta ryhti paranee ja kivut vähenevät. Varsinkin istuminen ja lihaksien käyttämättömyys aiheuttavat kireyttä ja liikkuvuusongelmia. Harjoitusten avulla pyritään aukaisemaan lihakset, jotka vetävät kehon väärään asentoon. Fustran avulla voit päästä eroon niin niska-hartiaseudun vaivoista kuin pudottaa painoa!

Fustran hyödyt

Fustra on kokonaisvaltainen harjoitusmetodi, joka vaikuttaa

  • UKK-instituutin tutkima: auttaa todistetusti niska- ja hartiaseudun vaivoihin
  • Vähentää selkärangan ja nivelten rasitusta sekä parantaa ryhtiä
  • Vahvistaa keskivartaloa
  • Auttaa painonhallinnassa ja laihduttamisessa
  • Kehittää kestävyyttä ja kehonhallintaa myös muissa liikunta- ja urheilulajeissa

Harjoittelulla kokonaisvaltaista hyvinvointia

Fustra-harjoittelussa tärkeintä on voida kokonaisvaltaisesti paremmin. Siksi Fustra-ohjaajat auttavat yhdistämään liikunnan, hyvän unen ja terveellisen ravinnon. Fustra auttaa myös stressin hoidossa siksi, että hengitys on aktiivisesti mukana kaikissa harjoituksissa ja liikkeissä. Oikeanlainen hengitys alentaa stressitasoja, ja kun stressitasot saadaan laskemaan, ihminen voi kaikin puolin paremmin. Usein monipuolinen elämäntapojen muutos auttaa myös unen laatuun.

Fustraa kuntosalilla, kotona tai työpaikalla

Saat yksilövalmennusta yli 70 salilla ja yli 40 paikkakunnalla. Fustraaminen salilla ei vaadi kuntosalijäsenyyttä. Pääkaupunkiseudulla on myös mahdollista saada Fustra-tunti kotiin tai työpaikalle työkavereiden kanssa. Fustran avulla on mahdollista lisätä työhyvinvointia ja tehokkuutta sekä vähentää samalla sairauspoissaoloja. Voimme toteuttaa Fustra-harjoittelun työpaikalle pienelle tai suuremmalle ryhmälle tai vaikka koko henkilöstölle. Säännöllisesti 1–2 kertaa viikossa tapahtuvan ohjatun harjoittelun lisäksi on mahdollista saada käyttöön myös harjoitusohjeita sisältävä Fustra-mobiilisovellus. Vaihtoehtona on myös liikeanalyysipäivä, jossa ammattitaitoiset ohjaajat tekevät kartoituksen henkilön kehon tilasta hyödyntäen suomalaista huipputeknologiaa sekä henkilökohtaista arviointia. Halutessaan yritys voi myös ottaa 30 minuutin yhteisen luennon Fustrasta päivän aluksi.

Kokeile Fustraa – paranna ryhtiä ja liikkuvuutta

Tilaa Fustra-liikeanalyysi tai tutustumistunti! Liikeanalyysistä saat analyysin lisäksi neuvoja harjoitteluun, pääset eroon kivuista ja saat hyvän ryhdin. Tutustumistunnin avulla saat ensikosketuksen Fustraan ja sen hyötyihin. Koulutettu Fustra-ohjaajamme on sinuun yhteydessä tapaamisajan ja -paikan sopimiseksi. Kysy lisää liikeanalyysipäivästä tainäytetunnista: olli.mustala@fustra.fi. Fustra-ohjaajan intensiivisen valmennuksen avulla liikut oikein ja parannat kehonhallintaa!

Haluan tietää lisää