Keski-ikäisen miehen kuntoon saattaminen on haastavaa

Harjoitukset on tehty erityisen hyvin erikoistilannettani ja toiveitani mukaillen. Liikkeiden opastus on konkreettista ja virheet minimoidaan. Mielestäni ehkä tärkein kuitenkin on henkilökemioiden kohtaaminen.


- Mika Heiska -

Molempien olkapäiden kiertäjäkalvosinvaivojen ja -leikkausten jälkeen halusin löytää mahdollisimman turvallisen lihaskuntoharjoittelulajin. Aloitin yhteiset treenit Yksilövalmentajani kanssa kesällä 2015 harjoitustreenillä. Yhteisiä harjoituksia on ollut nyt kesälomakauden jälkeen 2–3 kertaa viikossa, ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Lihashallinnan paraneminen tuntuu päivittäisessä elämässä ihan arkisissa asioissa kuten sukkien jalkaan laittamisessa ja sängystä ylös noustessa. Kehon liikkuvuus on myös parantunut mielettömän paljon. Toki tulosten saaminen vaatii myös itseltä tiukkaa sitoutumista ja halua tehdä treenit ja treenien ulkopuoliset asiat viimeisen päälle.

Harjoitukset on tehty erityisen hyvin erikoistilannettani ja toiveitani mukaillen. Liikkeiden opastus on konkreettista ja virheet minimoidaan. Mielestäni ehkä tärkein kuitenkin on henkilökemioiden kohtaaminen. Keski-ikäisen miehen kuntoon saattamisen yrittäminen on haastavaa osaavallekin… Tunnin treeni on loppunut kesken joka kerta. Rankankin treenin jälkeen energiaa on ollut enemmän lopussa kuin aloitettaessa. On ilo tulla joka kerta treenaamaan!

Haluan tietää lisää