Keho ja mieli kiittävät!

Valmentajani haastaa minut aina pidemmälle kuin itse koskaan pystyisin. Hän on aina vahvasti läsnä, keskittynyt, positiivinen ja kannustava. Joskus salille tullessani tuntuu, ettei virtaa riitä mihinkään, mutta treenin jälkeen olo on kuin vieteri olisi taas viritetty.


- Karita Tykkä -

Olen fustrannut reilun vuoden. Treeni ei ole koskaan tylsää. Valmentajani on sitoutunut työhönsä, osaa lukea minua ja muokkaa treeniä tarpeen mukaan huomioiden kehoni muut rasitustekijät. Välillä treenataan kovaa ja välillä, stressitasojen ollessa huipussaan, lempeästi mutta tehokkaasti kehoa avaten ja palautellen.

Tunnin aikana saan tehtyä huomattavasti tehokkaamman harjoituksen kuin omatoimisesti. Ajankäyttö on maksimoitu, ja säännölliset tunnin treenit 1–3 kertaa viikossa ovat tuoneet selkeitä tuloksia. Todella tehokasta!

Valmentajani haastaa minut aina pidemmälle kuin itse koskaan pystyisin. Hän on aina vahvasti läsnä, keskittynyt, positiivinen ja kannustava. Joskus salille tullessani tuntuu, ettei virtaa riitä mihinkään, mutta treenin jälkeen olo on kuin vieteri olisi taas viritetty – olo on fyysisesti väsynyt, mutta mieli positiivinen ja energinen. Ihana olo joka kerta, keho ja mieli kiittävät!

Haluan tietää lisää