Asiakas­kokemukset

Karita Tykkä:

"Keho ja mieli kiittävät!"

Valmentajani haastaa minut aina pidemmälle kuin itse koskaan pystyisin. Hän on aina vahvasti läsnä, keskittynyt, positiivinen ja kannustava. Joskus salille tullessani tuntuu, ettei virtaa riitä mihinkään, mutta treenin jälkeen olo on kuin vieteri olisi taas viritetty.

Lue lisää

Mira Nikkilä:

"Kovakaan treeni ei aiheuttanut kipuja"

Treenit olivat todella tehokkaita, hiki virtasi alusta lähtien, ja oman maallikon ymmärrykseni mukaan liikkeet kohdistuivat juuri sinne, mihin pitikin.

Lue lisää

Anna Alestalo:

"Tunnin jälkeen askel suorastaan lentää"

Harjoitusohjelma on suunniteltu juuri minulle. Saan harjoittelusta valtavasti voimaa ja iloa. Vaikka liikkeet ovat välillä vaikeita ja harjoittelu rankkaa, niin nautin joka sekunnista.

Lue lisää

Vilma Tryyki:

"Tunnin jälkeen oloni on rento, stressitön ja iloinen"

Muutos minussa, fyysisesti ja henkisesti, on huomattava. Seison ryhdikkäämmin ja jaksan kantaa itseni suorassa. Selkä- ja olkapääkipuni ovat lähes poissa. Olen laihtunut puolikkaan vaatekoon ja saanut lisää lihasta, näytän kaiken puolin terveemmältä ja elinvoimaisemmalta.

Lue lisää

Riikka Laakso:

"Joskus vähemmän on enemmän"

Kipuja ei ole ollut ja liikkuvuus koko kehossa on parantunut. Kannustava ohjaajani on saanut minut tekemään parhaani ja uskomaan itseeni.

Lue lisää

Lari Salomaa:

"Neljä kuukautta myöhemmin selkäni on kunnossa"

Kokeilun perusteella vakuutuin siitä, että Fustra-yksilövalmentajani suhtautuu asiaani riittävän vakavasti ja laatii minulle yksilöllisen ohjelman, joka tarvittaessa myös muuttuu ja elää samassa tahdissa vaivani kanssa.

Lue lisää

Katja Hagman:

"Tärkeintä ei ole se mikä näkyy, vaan miltä se tuntuu"

Himoliikkujana minulla on ollut oppimista, että ymmärrän levätä, kun kroppa on väsynyt. Olemme keskustelleet harjoittelemisesta kokonaisvaltaisesti. Valmentajani on auttanut ruokavalion järkeistämisessä ja antanut neuvoja syömiseen.

Lue lisää

Mika Heiska:

"Keski-ikäisen miehen kuntoon saattaminen on haastavaa"

Harjoitukset on tehty erityisen hyvin erikoistilannettani ja toiveitani mukaillen. Liikkeiden opastus on konkreettista ja virheet minimoidaan. Mielestäni ehkä tärkein kuitenkin on henkilökemioiden kohtaaminen.

Lue lisää

Marianne Kangasniemi:

"Sain golf-lyönteihini 20 metriä lisää pituutta"

Fustran liikkeet on helppo oppia ja niiden tehokkuus tuntuu heti. Tunnilta lähtiessä on keveä olo, eikä koskaan lihaksia ole pakottanut seuraavana päivänä.

Lue lisää

Jari Annala:

"Harjoitustunnilla eivät työmurheet ehdi mielessä pyöriä"

Valmentajani on riittävän vaativa ja eikä päästä vähällä. Kuitenkin hän ottaa huomioon oman osaamis- ja kuntotasoni sekä päivän vireen ja harjoitus mennään näiden mukaan.

Lue lisää

Piia Koskinen:

"Harjoittelutunnit ovat arjen iloa ja luksusta!"

Minulle tehokas treeni ei välttämättä vaadi lisäpainoja tai superhienoa salia, mutta hyvää opastusta se vaatii. Erityisesti annan kiitosta valmentajalleni ohjaamisen täsmällisyydestä ja tarkkuudesta.

Lue lisää

Riikka Kytönen:

"En hengästy enää bussia jahdatessani"

Askel on kevyt, ja voin iloita kävelylenkeistä ilman jalkapohja- ja polvikolotuksia.

Lue lisää

Kalevi Kuusonen:

"Valmentajan ohjauksessa jopa ylitän itseni"

Alussa olin todella epäileväinen, että mitähän tämä Fustra on.

Lue lisää

Jonna Hänninen:

"Fustra-päivän jälkeen olen liekeissä"

Olen löytänyt ruokarytmin, ja lisäksi uusi reippaampi minä tekee välipäivinä kävelylenkkejä. Vaikka aloittaessani en asettanut itselleni sen kummempia tavoitteita, on kieltämättä ollut ihan huippua, kun mittaukset ja merkinnät osoittavat nyt tuloksia ja kehitystä.

Lue lisää

Satu Paajanen:

"Ehkä en olekaan toivoton tapaus!"

Pikkuhiljaa Fustra-tuntien myötä olen alkanut ajatella, että voisiko tosiaan olla niin, etten olekaan loppuelämääni jumiutuneiden lihasten vanki.

Lue lisää

Anna Ehrnrooth:

"Väri nousi kasvoilleni ja oloni oli kevyt"

Kannustava valmentaja oli paikalla vain minua varten huolehtimassa, että teen liikkeet aina oikein ja tehokkaasti. Kehossa alkoi tuntua edistystä, kipu oli lähes täysin poissa, ja arkiaskareet sujuivat ilman selkäkivun aiheuttamia rajoitteita.

Lue lisää

Pirjo Pykäläinen:

"Ryhdin lisäksi löytyi aito oman kehon tuntemus"

Tulokset alkoivat iloisesti näkyä ryhdikkäässä olemuksessa, ja kivutkin katosivat. Halusinkin varmistaa, että kaikki opittu siirtyy solumuistiin, ja päätin jatkaa tunteja.

Lue lisää

Haluan tietää lisää